Entré

så har man startat blogg, trendigt.
vet ännu inte riktigt vad jag skall ha den till, men misstänker att jag mest kommer att använda den för att klaga och racka ner på människor och företeelser i min omgivning. här kan jag skriva att linda skugge är överskattad och kass, utan att hon kan snyfta över "internet-hatet".

 

jag kan också häva ur mig: att kvällstidningsjournalister, måste vara sådana som seriösa journalister fnissar åt på branschfester.

sen kan jag utan omsvep påstå att människor som väljer bort SVT från sitt tv-tittande blir korkade. de som väljer bort TV-tittandet generellt, blir också korkade.

 

just kring TV och dess utbud kan jag häva ur mig hur mycket skit som helst, och kommer med tiden, så också göra. så mycket dynga som sänds och ses är på många vis skrämmande. jag kommer recensera kanalernas utbud, och lovar då att spy galla.

 

böcker, film, mat, humor, tidningar, cyklar, resmål, ostar, lim, helger, radio, jeans, kex, musik, djur och vin. kommer jag också att recensera, då tillfälle ges

 

kan recensera ett djur redan nu:

ormen, bannade skitdjur.

 

sen kanske jag kommer vara snäll mot några också, vi får se.

 


dagens talesätt: Ty ju högre aporna klättrar, desto mer av arslet visar de.snart skall ni få veta vad jag tycker om samer, snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0